Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Sparco CIRCUIT II QRT homológ üvegszálas ülés - 008011RNR

A Circuit és a kissé nagyobb Circuit II versenyülések a Sparco QRT (Quick Resin Technology) eljárásával készülnek, amelynek köszönhetően a súly 3,85 kg-mal csökkent a korábbi Circuit modellekhez képest. Az oldalirányú ütközéseknél a fokozott biztonság érdekében beépített fejvédővel rendelkezik.

QRT gyártási eljárással készül a sokkal könnyebb ülésért, és a kompromisszumok nélküli biztonságért és a merevségért.

A beépített fejvédelem az oldalirányú ütközéseknél jelentősen javítja a biztonságot.

Csúszásmentes anyag a legfontosabb területeken, mely csökkenti a test mozgását a nagyobb kényelem és biztonság érdekében.

M8-as oldalsó rögzítésekkel, 290 mm távolsággal

Standard méretben (Circuit) és nagy méretben (Circuit II) kapható a vezetők szélesebb körének befogadására.

FIA 8855-1999 Homologizáció

3,5 kg-mal könnyebb az előző modellnél ( ülés 9,6 kg , héj 7,2 kg )

Standard vagy nagyméretű

A Circuit és a Circuit II legújabb változata 30%-os súlycsökkentéssel készül az előd modellhez képest, miközben továbbra is merev és erős maradt. Ez a forradalmi QRT gyártási eljárásnak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy az ülés szénszálas (carbon) súlyú legyen, de üvegszálas áron. Az alappárnán és a vállakon csúszásmentes anyagot használnak a test megtartásának növelése érdekében, az alacsony profilú, egy darabból álló párna pedig nagyobb biztonságot nyújt azáltal, hogy a lábak az üléshéjon belül maradnak.

Mi az a QRT?

A QRT (Quick Resin Technology) a Sparco által kifejlesztett legmodernebb gyártási eljárás, amely a jelenleg elérhető legkönnyebb és legrugalmasabb üvegszálas üléshéjú ülések létrehozására szolgál. A QRT üléssorozat 30%-os súlycsökkentést kínál a hagyományos módszerekkel gyártott üvegszálas ülésekhez képest, a biztonság és a minőség kompromisszuma nélkül.


Tovább a boltba

Képek

Sparco CIRCUIT II QRT homológ üvegszálas ülés - 008011RNR 1. kép
Sparco CIRCUIT II QRT homológ üvegszálas ülés - 008011RNR 1. kép