Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Racebox MINI Laptimer, Drag Meter

A RACEBOX MINI BEMUTATÁSA

A legmodernebb és legpontosabbidőmérő kütyü, amelyet járművedhez vásárolhatsz, és amely most először rendelkezik25 Hz-es GPS-szel!

Támogat minden sebesség, vagy Drag távolságot - 0-100km/h, 1/4 mérföld, féktáv, állóvagy guruló rajt. Vagy egyszerűen csak mérd a köröket kedvenc körpályádon, Hill Climb, vagy nyílt pályás versenyeken.

LAP TIMER

Ha alkalmi pályanapok szerelmese,félprofi, vagy, vagy csak szeretnéd megnézni, milyen gyorsan tudsz körözni a pályán, mimindent megteszünk érte. A "Lap Timer" funkció lehetővé teszi, hogymérjd a köröket és fejlesszd a képességeidet anélkül, hogy meg kellene állnod ésellenőrizni kellene az eredményeidet.

DRAG METER

A "Drag Meter"funkcionalitás gyakorlatilag korlátlan lehetőséget kínál autód összesteljesítmény-statisztikájának mérésére. Nem számít, hogy azt szeretnéd látni,hogy milyen gyorsan gyorsul, milyen gyorsan tesz meg egy bizonyos távolságot,vagy bármit a kettő között, a RaceBox segítségével meg tudod mérni.

25 Hz-es GPS

A legújabb generációs 25Hz-es GPS a csomagolásban, amely akár 10 cm (4 inch) pontossággal is rendelkezik, több mint99,5%-os mérési pontosságot biztosít a másodperc század részéig, a hivataloskör/időmérő berendezésekhez képest.

JELLEMZŐK

Rengeteg izgalmas funkció a vezetésjavítása érdekében, mint például a valós idejű eredmény előrejelzés, motorkerékpár dőlésszöge, lejtőkorrekciók, egyéni pályák, hegymászó mód, nyíltpályás mód, adatösszehasonlítás és még sok más - lásd a teljes alkalmazásleírásban

HARDVER

Célzottan kifejlesztett hardver, hogymegfeleljen minden jármű igényeinek - ütés- és fröccsenésálló, számos rögzítésilehetőség, hosszú akkumulátor-élettartam, integrált gyorsulásmérő és giroszkóp,hogy csak néhányat említsünk.



Tovább a boltba

Képek

Racebox MINI Laptimer, Drag Meter 1. kép
Racebox MINI Laptimer, Drag Meter 1. kép