Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

D3S 4300K Xenon Izzó KYOYA , saját raktárról  1 év garanciával 12490-ért!

 

Az ár (12490) a 2 db-os készletre értendő.

 

Új, Kiváló minőségű erősített fém foglalatos +60%-os magas fényerejű, hosszú élettartamú HID Xenon izzók.
 

Cserénél vigyázzon ne érjen az üveghez.

Gyárilag D3S izzóval szerelt autókhoz.
 

Színhőmérséklet típusok:

4300 Kelvin - Jégfehér (erősebb fényerejű)  
6000 Kelvin - Kékes

Gyári számai:

N   107 218 05  , N10721805

Általában az autókban használt xenon izzók színhőmérséklete 4300 Kelvin (K) és 6000 K közötti tartományba esik. Az autógyártók általában 4300K színhőmérsékletű izzókat szerelnek be az autókba, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fényt biztosítsanak a vezetéshez. Az egyéni preferenciától függően azonban néhány autótulajdonos választhat magasabb vagy alacsonyabb színhőmérsékletű xenon izzókat is.

A xenon izzók színhőmérséklete befolyásolhatja, hogyan látod az utat és a környezetet az autóban. Általában az alacsonyabb színhőmérsékletű xenon izzók (mint például a 4300 K) természetesebb fehér fényt bocsátanak ki, amely közelíti a nappali fényt. Ez segíthet a jobb látási viszonyok megteremtésében, mivel az utak és tárgyak színeinek valósághűbb megjelenítése történik.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a színhőmérséklet egyéni preferenciáktól is függ. Magasabb színhőmérsékletű xenon izzók (például a 6000 K) kékességet vagy lila árnyalatot is sugározhatnak. Ezek a fények egyes emberek számára esztétikailag vonzóak lehetnek, de az objektumok színérzékelésének pontossága esetleg csökkenhet.

Összességében elmondható, hogy a természetes fehér fényű xenon izzók általában a legjobb választásnak bizonyulnak a látási viszonyok javítása érdekében az autóvezetés során. Azonban a személyes preferenciák és az adott közlekedési körülmények is befolyásolhatják a választást. Fontos, hogy megfelelően beállított és működőképes fényszórókat használj, valamint, 4-5 évente ajánlott a xenon izzók cseréje, mivel ha nem is égnek ki mint hagyományos társaik, az évek alatt fokozatosan csökken a fényerejük és változik színhőmérsékletük is.

A xenon izzók párban cserélendők, mivel még azonos Kelvin érték esetén is lehet különbség az új és régi izzók színhőmérséklete között.
 

Kiszállításban partnerünk a GLS, így, ha nincs otthon, vagy nem megoldható munkahelyre, GLS csomagpontra is tudjuk küldeni.

Raktáron levő termékeinket 12:00-ig megrendelve, a következő munkanapra már kiszállítjuk GLS-el.

  • Ha bármi egyéb kérdése lenne tegye fel nekünk nyugodtan a kapcsolat menüpontban, írjon chaten, vagy hívjon.
  • Kérésre alvázszámra ellenőrizzük biztosan jó-e az autóhoz.
  • Gyárilag Xenonnal szerelt autókba.
  • Többféle xenon termékünk van, ha nem talál az autójához megfelelőt, jelezze és utánanézünk alvázszámra (pl. xenon trafók).

Évek alatt bevált, ÚJ, gyári minőségű xenon alkatrészeket kínálunk kiváló tapasztalatokkal (Autószerelői visszajelzések alapján).

Célunk, kedvező áron, jó minőségű, tartós és megbízható termékek forgalmazása gyors kiszállítással raktárkészletünkről.

Szállítási és fizetési feltételekhez kattintson ide.

Nagykereskedelmi forgalmazásban, szerelőknek, és fényszóró felújító műhelyeknek további kedvezményt tudunk biztosítani.

kkrauto.hu


Tovább a boltba

Képek

D3S 6000K Xenon Izzó KYOYA -  2db-os készlet✔️ 1. kép
D3S 6000K Xenon Izzó KYOYA - 2db-os készlet✔️ 1. kép