Riwax - Vitro Clean Lemon Winter 2L -20°C - Téli szélvédőmosó folyadék

29911096 ####. ##. ##. #:##

Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Egy készrekevert téli szélvédőmosó, ami -20°C-ig is jól teljesít!


A Vitro Clean Lemon Winter egy készre kevert téli szélvédőmosó folyadék, mely -20°C-os hőmérsékletben is hatásosan és környezetbarát módon távolítja el a szennyeződéseket. Tisztítja és eltávolítja a szilikont, olajat és zsírt. Desztillált vízzel hígítható. 2 Literes kiszerelésben.


Használata:

A folyadék hígítható, így használható nyári szélvédőmosót tartalmazó tartály felpótlására és desztillált vízzel való feltöltésre is – üres tartály esetén. Öntse a folyadékot a szélvédőmosó tartályába, majd használja azt.


Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax - Vitro Clean Lemon Winter 2L -20°C - Téli szélvédőmosó folyadék 1. kép
Riwax - Vitro Clean Lemon Winter 2L -20°C - Téli szélvédőmosó folyadék 1. kép