Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Egy olyan csomag ami tartalmazza a legfontosabb téli kiegészítőket.

Ne indulj el nélküle!


Mikor az időjárás rosszra fordul, beköszönt a fagyos tél, nagyon fontos, hogy minden kiegészítő rendelkezésre álljon autónkban, ami ilyen időben szükséges.Jégoldó, jégkaparó.Ezek szerintünk elengedhetetlenek egy téli utazás előtt, vagy közben.Ebben a kiváló Riwax csomagban prémium minőségű termékek találhatóak, melyek megkönnyítik életünket a téli időben.


Riwax Téli csomag Winterset tartalma:

A termékek nevére kattintva megtekinthetőek a használati utasítások, és biztonsági adatlapok!


Az Ice Ex 500 ml – Jégoldó az autók szélvédőjén keletkező jegesedést azonnal feloldja. Felhasználható az új jégképződés megelőzésére is.

Használat:
Mint jégoldó: az eljegesedett felületet egyenletesen szórjuk be.
Mint jegesedés-gátló: a várható fagyás előtt a hideg szélvédőre szórjuk fel. Indulás előtt az ablaktörlőt hozzuk működésbe az ICE-EX védőréteg eltávolítására.

Figyelmeztetés:
Csapadék és hőmérséklet 4°C fölött a jégoldó hatását befolyásolják. A védőréteg vízzel könnyen lemosható. Gyújtóforrástól tartsuk távol. Közelében ne dohányozzunk.

Multiglide 50 ml – Jégoldó ajtózárakhoz zárolajzó befagyott zár kiolvasztására. Kötelező kelléke a téli autós felszerelésnek.

Páramentesítő kendő – Antibeschlgtuch használata megakadályozza és megszünteti az ablakok, üvegek, napellenzők, tükrök stb. párásodását.

Használata:
A párámentesítő kendővel egyenletesen kezelje a már bepárásodott ablakot, visszapillantót, vagy akár szemüvegét! Felhordáskor enyhe hab képződik, ami szinte azonnal el is tűnik. Csak tiszta, zsírtalanított felületet kezeljen vele!


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax - Téli készlet - Winterset 1. kép
Riwax - Téli készlet - Winterset 1. kép