Adatok

Általános

Kasztnikód:
W461, W462, W463
Állapot:
Új

Leírás

A Koni HEAVY TRACK lengéscsillapítók terepjárókhoz és SUV-okhoz egyaránt kiválóan használhatóak.

Borzasztókörülmények vagy kanyargós utak? Amikor az aszfalt unalmassá válik, a kavics, a sár és a por kezd csábítani, akkor a HEAVY TRACK lengéscsillapítóa legideálisabb választás. Ez a lengéscsillapítóoptimális úttatást és komfortérzetet biztosít járművének, legyenek azok normál utcai körülmények vagy terep.

A KONI Heavy Track lengéscsillapítói kifejezetten a 4WD-k és a SUV-ok számára lettek kifejlesztve. A KONI mérnökei extrém körülmények között tesztelték a HEAVY TRACK lengéscsillapítókat, hogy megfelelhessenek azoknak a terepjáró- és SUV tulajdonosoknak, akik elvárása a fokozott biztonság, stabilitás és kezelhetőség, a legkomolyabb off-road körülmények között is. Ezekkel a lengéscsillapítókkal a legjobbat hozhatja ki járművéből a terepen, normál úton pedig nagyobb komfort érzettel, fokozott biztonsággal, még jobb kezelhetőséggel és úttartással számolhat. A HEAVY TRACK lengéscsillapítók könnyen és precízen állathatóak, a csillapítási karakterisztika minden körülményhez hozzáigazítható. Ráadásul a HEAVY TRACK komoly csillapítási-teljesítmény többlettel bír.

A HEAVY TRACK alkalmazkodik minden körülményhez – egy igazi “all-road” lengéscsillapító.

…és ez még nem minden! A KONI lengéscsillapítók minősége páratlan, ami nem csak a robosztus kivitel következménye, hanem a komoly odafigyeléssel megválasztott anyaghasználaté is (ilyenek például a magas hőmérsékletet is elviselő tömítő elemek).

Jellemzők:

  • Optimális kezelhetőség, úttartás és tapadás
  • állíthatókeménység
  • Speciális anyaghasználat a maximális teljesítmény érdekében
  • Hosszú élettartam
http://futomushop.hu/?oldal=2&kat=406&termek=35241

Képek

Koni Mercedes W460, W461, W463, 1979-tól, HT Raid, hátsó lengéscsillapító 1. kép
Koni Mercedes W460, W461, W463, 1979-tól, HT Raid, hátsó lengéscsillapító 1. kép