Adatok

Általános

Autók:
Mercedes ML-osztály, Fiat 500, Mercedes 500
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Rohannál autóddal, de a szélvédő tiszta jég?

Fújd be gyorsan Riwax Ice Ex jégoldóval, és máris mehetsz!


Nagyon idegesítő tud lenni, mikor sietnénk autónkkal valahová, de sajnos megfeledkezünk, hogy kint parkol és tiszta jeges a szélvédője, és ablakai.Ebben a helyzetben lehet segítségünkre a Riwax Ice Ex jégoldó, mellyel könnyen befújhatjuk a jeges részeket, és máris indulhatunk.

A  Riwax - Ice Ex 500 ml az autók szélvédőjén a jegesedést azonnal feloldja. Felhasználható az új jégképződés megelőzésére is. 
 


Használata:

Mint jégoldó: az eljegesedett felületet egyenletesen fújjuk be.
Mint jegesedés-gátló: a várható fagyás előtt a hideg szélvédőre szórjuk fel. Indulás előtt az ablaktörlőt hozzuk működésbe az ICE-EX védőréteg eltávolítására.


Figyelmeztetés:
Csapadék és hőmérséklet 4°C fölött a jégoldó hatását befolyásolják. A védőréteg vízzel könnyen lemosható. Gyújtóforrástól tartsuk távol. Közelében ne dohányozzunk.


Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek. A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax - Ice Ex - Jégoldó - 500 ml 1. kép
Riwax - Ice Ex - Jégoldó - 500 ml 1. kép