Adatok

Általános

Autók:
Mercedes ML-osztály, Fiat 500, Mercedes 500
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Tökéletes választás az erőteljes tisztító hatáshoz !


Cabin Clean belsőtér tisztító 500 ml. Erőteljes, szagsemlegesítő tisztítószer-koncentrátum a járművek belsejéhez. A kárpitozott ülések, műanyagok, műbőr (kivéve bőr), tetőkárpit stb. foltmentesen és extrém hatékonyan tisztíthatók a szennyeződésektől és a nikotintól. Alkalmazható kárpittisztító géppel, vagy kézzel történő tisztítással egyaránt.


Használata:

Permetezze a kezelni kívánt felületet Cabin Clean-nel, és pár percig hagyja hatni, de ne hagyja kiszáradni. Ezután alaposan dörzsölje át vízzel, szivaccsal, kefével vagy mikroszálas kendővel. Szárítsa meg a kárpitokat, vagy porszívózza ki a maradék nedvességet.

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.

A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax - Cabin Clean - Belsőtér tisztító - 500 ml 1. kép
Riwax - Cabin Clean - Belsőtér tisztító - 500 ml 1. kép