Lefújószelep Turbosmart Mitsubishi EVO IV-X Smart Port

29320920 ####. ##. ##. #:##

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Postán küldhető

Adatok

Általános

Autó:
Mitsubishi
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba
Lefújószelep Turbosmart Mitsubishi EVO IV-X Smart Port

A legújabb, 5. típusú szelepünk innovatív Smart Port technológiával rendelkezik, amely a teljesen visszavezető szelepekhez hasonlóan gyors reakciót biztosít a teljesen légtelenített szelepek nagy teljesítményével kombinálva. A Smart Port rendszer egy új, speciális ötvözeteket és bevonatokat használó dugattyúgyártási eljárást, valamint egy forradalmian új trombitakialakítást tartalmaz. Ezek az új konstrukciók ultragyors reakciót tesznek lehetővé, miközben jobb tömítést biztosítanak. Az eredmény gyorsabb meghajtás és jobb teljesítmény a modern járművekben.



Intelligens dugattyútervezés


Az új Smart Port dugattyú repülőgépipari ötvözetből készült, ami csökkenti a dugattyú súlyát és javítja a szelepek reakcióját. A dugattyú felületén új katonai bevonatolási technikát alkalmaznak. Ez az alacsony súrlódású anyag segít abban is, hogy a szelep jobban reagáljon, mint bármely korábbi 5. típusú szelep, és kiváló kopásállósági tulajdonságokkal rendelkezik.


Intelligens trombitakialakítás


A Turbosmart új Smart Port trombita lehetővé teszi egy lágy rugó használatát a testben, amely teljesen visszavezethető szelepreakciót biztosít, miközben megtartja a légkörbe történő légtelenítés képességét.


Azzal a felszereléssel:



  • Portkupak
  • .
  • Vörös rugó 0,5 Bar
  • .

Fits:



  • Mitsubishi Lancer EVO IV-X
  • .














Képek

Lefújószelep  Turbosmart Mitsubishi EVO IV-X Smart Port 1. kép
Lefújószelep Turbosmart Mitsubishi EVO IV-X Smart Port 1. kép