Adatok

Általános

Autók:
Mercedes ML-osztály, Mercedes 250
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Tökéletes választás az ápolt bőrkárpitok tartós védelméhez!


A Leather Spray Bőrápoló Spray  puhává, rugalmassá és vízlepergetővé varázsolja a bőrt.

Autónk bőrüléseinek tisztán tartása, és ápolása egy nagyon fontos feladat, ha még sokáig szeretnénk élvezni a puha, repedésektől mentes, tiszta bőrkárpitot. Ehhez a folyamathoz első lépésként a legjobb, ha megtisztítjuk a felületet a szennyeződéstől. Utána a Leather Lotion bőrápoló krémmel, rendszeres használat mellett megakadályozhatjuk a kiszáradást és a repedéseket az aktív UV- védelemnek köszönhetően.Végezetül alkalmazhatjuk a Leather Spray bőrápoló sprayt, amely a bőrfelület tisztítását és ápolását követően erős védelmet, és vízlepergető hatást biztosít.


Használata:

Permetezze a felületre a szert 30 cm távolságból! Majd egy mikroszálas kendővel törölje szárazra a kezelt részeket!


Figyelmeztetés:
Használat előtt jól rázza fel! Ne használja napon vagy forró felületeken! CFC-mentes anyag. P410+P412 napfénytől védve tárolja valamint 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek ne tegye ki! P501 a tartalom/edény elhelyezése a jóváhagyott hulladékkezelő vállalatnál vagy a helyi gyűjtőhelyen történik.

Letölthető dokumentumok: Biztonsági adatlap


A Riwax cégről:

A RIWAX Chemie AG évtizedek óta vezető svájci gyártója és szállítója a speciális járműápolási termékeknek.

A forgalmazott professzionális minőségű autókozmetikai termékeket előállító gyár, a svájci Zollikofen városában található. 1970-ben alakult RIWAX Chemie AG néven és már röviddel a gyár alapítása után, mint a tökéletes autóápolás szinonimája szerepel a köztudatban. A RIWAX elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett. Hagyományos svájci vállalatként az RIWAX elkötelezett a legmagasabb minőségű, innovatív termékek és a környezet védelme iránt. A fenntartható üzleti gyakorlatok, mind az ökológia, mind a biztonság és a munkavállalókkal való társadalmi interakció kiemelkedően fontosak a RIWAX számára. Ezt a filozófiát mintegy 80 alkalmazott gyakorolja nap, mint nap.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Riwax - Leather Spray - Bőrápoló spray - 250 ml 1. kép
Riwax - Leather Spray - Bőrápoló spray - 250 ml 1. kép