Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Bosch AeroTwin Retrofit ablaktörlő lapát 700 mm 70 cm 9490-ért!

 

AeroTwin Retrofit ablaktörlők a Bosch-tól:

Az Aerotwin egy speciális, lapos és sík kialakítású ablaktörlő típus, míg a hagyományos U karos vállfa alakú ablaktörlők ívelt formával rendelkeznek. Aerotwin Retrofit ablaktörlővel a régi vállfa alakú ablaktörlőjét cserélheti új típusú keret nélküli ablaktörlőre.
 

Lapos kialakítás: A Bosch Retrofit Aerotwin ablaktörlők is lapos kialakításúak, mint az eredeti Bosch Aerotwin ablaktörlők. Ez a lapos kialakítás lehetővé teszi a hatékonyabb víztörlést magasabb sebességnél is.

Szélzaj csökkentése: Mind az eredeti Bosch Aerotwin, mind a Retrofit Aerotwin ablaktörlők speciális kialakítással rendelkeznek, ami csökkenti a szélzajt a működés közben. Ez kényelmesebb és csendesebb vezetést eredményezhet.

Vízhatékonyság: A Retrofit Aerotwin ablaktörlők úgy vannak tervezve, hogy optimális víztörlési teljesítményt nyújtsanak, és minimálisra csökkentsék a vízlerakódást az ablakon. Ez javíthatja a vezetési biztonságot és látási viszonyokat.

Karbantartás és kopás: Az Aerotwin ablaktörlők lassabb kopást mutatnak a keretes kialakítású ablaktörlőkhöz képest, és a Retrofit változatok sem kivételek. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig megfelelő teljesítményt nyújtanak anélkül, hogy túl gyakran cserélni kellene őket.

Telepítési könnyedség: Az Aerotwin ablaktörlők gyakran egyszerűbben telepíthetők, mivel a szerelési folyamat és a rögzítő rendszer könnyebb lehet, mint a hagyományos vállfa kialakítású ablaktörlőknél.
 

Összességében a Bosch Retrofit Aerotwin ablaktörlők a hagyományos Vállfa kialakítású ablaktörlőkhöz képest hatékonyabb víztörlést, kevesebb zajt és jobb teljesítményt nyújtanak. 


 

Kiszállításban partnerünk a GLS, így, ha nincs otthon, vagy nem megoldható munkahelyre, GLS csomagpontra is tudjuk küldeni.

  • Ha bármi egyéb kérdése lenne tegye fel nekünk nyugodtan a kapcsolat menüpontban, írjon chaten, vagy hívjon.

Évek alatt bevált, ÚJ, gyári minőségű alkatrészeket kínálunk kiváló tapasztalatokkal (Autószerelői visszajelzések alapján).

Célunk, kedvező áron, jó minőségű, tartós és megbízható termékek forgalmazása gyors kiszállítással raktárkészletünkről.

Szállítási és fizetési feltételekhez kattintson ide.

Nagykereskedelmi forgalmazásban, szerelőknek, és viszonteladóknak további kedvezményt tudunk biztosítani.

kkrauto.hu


Tovább a boltba

Képek

Bosch AeroTwin Retrofit keret nélküli ablaktörlő lapát 700mm 70cm ✔️ 1. kép
Bosch AeroTwin Retrofit keret nélküli ablaktörlő lapát 700mm 70cm ✔️ 1. kép