Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Sparco Pro ADV QRT homológ üvegszálas ülés - 008017RNR

A Sparco Pro ADV üvegszálas ülés legújabb változata a Sparco QRT (Quick Resin Tech) eljárással készül. Ez jelentős súlycsökkentést eredményezett anélkül, hogy a merevség vagy a biztonság csökkennt volna.

QRT gyártási eljárással készül a sokkal könnyebb ülésért, és a kompromisszumok nélküli biztonságért és a merevségért.

Sokoldalú ülés, amely alkalmas verseny- vagy rallye használatra

A kagylóülés alakja kiváló fej- és vállvédelmet biztosít

Az alacsony alappárna és a mély oldalsó párnák magas szintű oldaltartást és ütközésvédelmet biztosítanak

A Sparco Pro ADV QRT ülés hihetetlen 2,3 kg súlymegtakarítást kínál a korábbi (nem QRT) változathoz képest. Még ezzel a csökkentéssel sem kell kompromisszumot kötni a biztonság vagy a merevség terén. Az ADV QRT integrált fejvédővel és nagyon mély oldalsó támlákkal rendelkezik, alacsony alappárnával. Ez lehetővé teszi, hogy a lábak az üléskagyló határain belül maradjanak, ami így jobb ütközésvédelmet biztosít. Ez kiváló oldaltartást biztosít nagy G-kanyarodáskor is. A vállrészen csúszásmentes szövetet használnak a túlzott testmozgás megakadályozására. Az egy darabból álló alap- és hátpárna tisztítás céljából kivehető, és a pótlások külön kaphatók. 

M8-as oldalsó rögzítésekkel, 290 mm távolsággal

FIA 8855-1999 Homologizáció

Csak 9,3 kg (héj 7,8 kg)


Mi az a QRT?

A QRT (Quick Resin Technology) a Sparco által kifejlesztett legmodernebb gyártási eljárás, amely a jelenleg elérhető legkönnyebb és legrugalmasabb üvegszálas üléshéjú ülések létrehozására szolgál. A QRT üléssorozat 30%-os súlycsökkentést kínál a hagyományos módszerekkel gyártott üvegszálas ülésekhez képest, a biztonság és a minőség kompromisszuma nélkül.


Tovább a boltba

Képek

Sparco Pro ADV QRT homológ üvegszálas ülés - 008017RNR 1. kép
Sparco Pro ADV QRT homológ üvegszálas ülés - 008017RNR 1. kép