Eladtál vagy vásároltál?

Rendelj futárt az ország legalacsonyabb árain a Racing Bazáron!

  • gyors, kényelmes és biztonságos
  • regisztráció nélkül is bármikor, bárhonnan igénybe veheted
  • és nem győzzük hangsúlyozni, az elérhető legkedvezőbb árakat is itt találod

Díjtáblázat

Súly Maximális Méret Ár / Csomag
1 kg-ig 20 x 20 x 15 cm 990 Ft
1,01 - 20 kg 50 x 50 x 50 cm 1.390 Ft
20,01 - 40 kg 60 x 60 x 60 cm 2.990 Ft 1.990 Ft

Utánvét kezelése

Beszedendő áruérték Szolgáltatás bruttó díja
10.000 Ft-ig 250 Ft
10.000 - 29.999 Ft 500 Ft
30.000 - 59.999 Ft 750 Ft
60.000 - 99.999 Ft 1.000 Ft
100.000 - 149.999 Ft 1250 Ft
150.000 Ft-tól Az utánvételi összeg 1%-a

Információk

A küldeményed maximális hosszúsága 175 cm lehet!

A csomagoknak a volumetrikus súlyszámítás alapján is meg kell felelnie a súlyhatárnak. Ennek számítása: (magasság x szélesség x hosszúság) / 5000.
Tehát: 60 x 60 x 60 / 5000 = 40 kg.

Gumiabroncs küldése esetén kérjük vegye figyelembe a szállítás megrendelésekor, hogy 2 db-nál többet nem tartalmazhat egy csomag. Amennyiben 4 db-ot csomagolnak össze, úgy a küldemény túlméretes lesz, és a futár megtagadja a csomag átvételét. Az abroncsokat minden esetben valamilyen csomagolással el kell látni, hogy a csomagcímke szállítás során ne tudjon leesni róla. Ez lehet zsugorfólia, sztreccsfólia, kartonpapír, stb.

Az időpontra történő kiszállítást a PPS nem tudja garantálni. Sikertelen kézbesítés esetén a küldeményt díjmentesen visszaszállítjuk a felvételi címre.

Fizetés: A szállítási díj személyesen vagy akár bankkártyával is kifizethető.
Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdésed van a futárszolgáltatással kapcsolatban, vedd fel a PPS Futárszolgálattal a kapcsolatot az ügyfélszolgálati rendszerük segítségével, amelyen keresztül hatékonyan és nyomonkövethetően segítenek ügyfeleinknek.
Az ügyfélszolgálati rendszert ide kattintva érheted el, vagy a 06 20 555 0 555-ös telefonszámon munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között.

Feladó adatai

+36

Kattints ide, ha a számlázási adatok eltérnek a fentiektől

Címzett adatai

+36

Csomag adatai

Egy rendelés egy csomagra vonatkozik. Amennyiben több küldeményt szeretnél feladni erre a címre, a visszaigazoló képernyőn kattints a "Küldök egy újabb csomagot erre a címre" feliratú gombra!

kg
cm
cm
cm
Ft
Ft

Fizetendő összeg mindössze:

-


* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Általános Felhasználási Feltételek
Rendelésed online rendszerünkbe érkezéséről egy válaszlevelet kapsz a megadott e-mail címre a küldeményt azonosító fuvarlevélszámmal.
A küldeményeket a futárszolgálat kizárólag kartondobozban, belső áruvédelemmel ellátott csomagolásban veszi át, csomagolóanyagot Neked kell biztosítani.
A küldemény tartalmának jellegéhez igazodó, azt megfelelően védő, olyan biztonságos csomagolást kell alkalmazni, mely a belső tartalmat megvédi. Kizárólag a feladó írásban rögzített saját felelősségére, az általa biztosított megfelelő (törhetetlen) csomagolásban szállít a futár: akváriumot, üveg- porcelán készleteket, üvegajtós bútorokat, kiegészítőket, üveges ajtót, ablakot, mikrósütőt, televíziót, monitort, üveg lámpatestet, csillárt, üveglapot, tükröt, festményt, szobrot, hangszert!
Küldeményed úgy kell lezárnod, hogy a burkolat megsértése nélkül a tartalmához ne lehessen hozzáférni.

Munkanapokon 18.00 óráig leadott rendelésed, a futár a megrendelést követő munkanapon veszi fel, az általad megadott címen, és az azt követő munkanapon kerül kiszállításra az ország egész területén.
Minden megrendelés fuvardíját a küldemény megrendelője, feladója fizeti készpénzben a küldemény feladásakor, vagy bankkártyával a megrendelés elküldése után. A feladó a fizetésről elektronikus számlát kap a megadott email címére. Az elektronikus küldeményeket kísérő okmányok visszajuttatásáról, amennyiben szükséges, címzettnek kell gondoskodnia.
Csak a díjszabásban foglalt súlykategóriákba eső küldemények kiszolgáltatása vehető igénybe a Racing Bazár felületéről. Ettől eltérő esetben vedd fel a kapcsolatot a PPS futárral az ügyfélkapun keresztül.

A küldemény értékbiztosítását rendszerünkben 10.000 Ft értékhatárig a szállítási költség tartalmazza, e felett opcionálisan választható.

Utánvétkezelés: kiszolgáltatáskor a futárszolgálat beszedi az általad megadott áruutánvét összegét, és a megadott bankszámlára átutalja a kiszolgáltatást követő 5-8 munkanapon belül. (Az utalásokat a közbeeső ünnepnapok befolyásolhatják).

Egyszeri sikertelen kézbesítést követően a futár újra megpróbálja küldeményedet díjmenetesen kiszállítani.
Egy egybefüggő csomag súlya nem haladhatja meg az 40 kg-ot!
Jelenleg hatályos jogszabály által, és a PPS Kft. Általános Szerződési Feltételei szerint tiltott anyagot vagy tárgyat nem tartalmazhat küldeményed.
Az árufuvarozásból kizárt, vagy feltételekhez kötött szállítású anyagokat, tárgyakat a www.ppsfutar.hu honlapon tekintheted meg az 1. számú mellékletben.
Amennyiben a Racing Bazár rendszerében rögzített súly (vagy méretek alapján számított súly) a küldemény felvételekor a valóságtól több mint 20%-al eltér, úgy a küldeményfelvétel elutasításának jogát a futár fenntartja!

Ilyen esetben két megoldás marad:
» a meghiúsult kiszállás díját, mely 1920 Ft, meg kell fizetni!
» a magasabb súly fuvarköltségéről készpénzes számlát állít ki a futár, amely adminisztrációs különdíja 500 Ft a fuvardíjon felül

A Vevő (csomag címzettje) az átvételi elismervény aláírásával igazolja, hogy a küldeményt sértetlenül átvette, ezért a PPS Futár utólagos reklamációt nem fogad el.