Sparco GRID-Q Sky homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNRSKY

24467241 ####. ##. ##. #:##

Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Sparco GRID-Q Sky homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNRSKY

A Sparco Grid Q Sky ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Sparco Grid Q, de vízálló vinyl borítással, a Grid Q Sky több kivehető párnával lett tervezve, hogy a vezetőnek több lehetőséget kínáljon az illeszkedés testreszabására. A Sparco QRT gyártási módszerével készült ülés könnyű (mindössze 7,7 kg), és tökéletesen alkalmas terepen való használatra, vagy más olyan alkalmazásokhoz, ahol az ülések ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. 

QRT gyártási eljárással készül a sokkal könnyebb ülésért, és a kompromisszumok nélküli biztonságért és a merevségért.

Mosható és vízálló vinyl borítás

Kivehető "moduláris" párnák a személyre szabottabb illeszkedés érdekében

A magas oldalsó lábtámasz és az alacsony profilú lábpárna a vezető lábát az ülésen belül tartja a nagyobb biztonság érdekében.

A Grid Q Sky ülés moduláris párnái tépőzárral vannak rögzítve, így szükség szerint könnyen eltávolíthatók vagy áthelyezhetők. Az összes párna eltávolítható. A merev, könnyű üvegszálas üléshéj 5 övnyílással rendelkezik és oldalsó menetes csatlakozóval.

M8-as oldalsó rögzítésekkel, 290 mm távolsággal

FIA 8855-1999 Homologizáció

Csak 7,7 kg (héj 6,5 kg)

Vízálló vinyl borítás

Mi az a QRT?

A QRT (Quick Resin Technology) a Sparco által kifejlesztett legmodernebb gyártási eljárás, amely a jelenleg elérhető legkönnyebb és legrugalmasabb üvegszálas üléshéjú ülések létrehozására szolgál. A QRT üléssorozat 30%-os súlycsökkentést kínál a hagyományos módszerekkel gyártott üvegszálas ülésekhez képest, a biztonság és a minőség kompromisszuma nélkül.


Tovább a boltba

Képek

Sparco GRID-Q Sky homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNRSKY 1. kép
Sparco GRID-Q Sky homológ üvegszálas (QRT) ülés - 008009RNRSKY 1. kép