XADO Atomic 5W-30 C4 4L kiszerelésű szintetikus motorolaj 20278

28598408 ####. ##. ##. #:##

Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Revitalizálót tartalmazó szintetikus motorolaj, amely teljesíti a MB 226.51/229.51 - Renault RN0720 valamint az ACEA C4 előírásait.

Egyaránt használható benzin, gáz és diesel üzemű motorokhoz, beleértve a közvetlen befecskendezésű és a turbó motorokat is. Fő felhasználási területe: nagyteljesítményű diesel személy és kisteherautók , ahol a legmagasabb szintű DPF szűrő védelem szükséges. Speciálisan a DPF szűrővel ellátott dízelmotorokhoz tervezték, ahol alacsony SAPS olajok használatát írják elő. (Renault RN0720 gyári előírást) Különleges formulának és az alacsony szulfáthamu tartalomnak köszönhetően megakadályozza a részecskeszűrő eltömődését, és meghosszabbítja élettartamát. Kiváló kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a korróziót, tisztán tartja a motort, még a hosszabb olajcsere periódusok esetén is.

Biztosítja a könnyű hidegindítást és az erős olajfilm réteget még fokozott igénybevétel esetén is. (Magas HTHS érték: >3,5) Tulajdonságok: Egyaránt használható benzin, gáz és dízel üzemű motorokhoz, beleértve a közvetlen befecskendésű és a turbó motorokat is. Fő felhasználási területe : nagyteljesítményű dízel személy és kisteherautók, ahol a legmagasabb szintű DPF szűrő védelem szükséges. Egyaránt használható benzin, gáz és diesel üzemű motorokhoz, beleértve a közvetlen befecskendezésű és a turbó motorokat is.
Fő felhasználási területe: nagyteljesítményű diesel személy és kisteherautók , ahol a legmagasabb szintű DPF szűrő védelem
szükséges.

Kiszerelés: 4 liter


További információk

Képek

XADO Atomic 5W-30 C4 4L kiszerelésű szintetikus motorolaj 20278 1. kép
XADO Atomic 5W-30 C4 4L kiszerelésű szintetikus motorolaj 20278 1. kép