Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Tiszta és ápolt felületek az utastérben, ragyogó és csíkmentes üvegek, és finom illat.

Ezeket biztosítjuk profi csomagunkkal!


Autónk utasterének és üvegfelületeinek tisztasága, valamint a műszerfal és belső műanyagok ápolása és védelme érdekében használjuk ezt az profi csomagot, mely tartalmaz egy erőteljes tisztító formulát, amit többféle felületen alkalmazhatunk, találunk benne egy üvegfelületek tisztításához szükséges tisztító szert, valamint egy kiváló minőségű ápolószert a műanyag, és egyéb felületek konzerválásához, és magában foglalja a kellemes illatú szagsemlegesítő Spring Breeze spray-t is. Ezekhez találunk egy szögletes szivacsot, és 2 db mikroszálas törlőkendőt a megfelelő felhordáshoz, és eldolgozáshoz.


Bőrtisztító és ápoló csomag (alap) tartalma:

A termékek nevére kattintva megtekinthetőek a használati utasítások, és biztonsági adatlapok!


Cabin Clean:

Erőteljes, szagsemlegesítő tisztítószer-koncentrátum a járművek belsejéhez. A kárpitozott ülések, műanyagok, műbőr (kivéve bőr), tetőkárpit stb. foltmentesen és extrém hatékonyan tisztíthatók a szennyeződésektől és a nikotintól. Alkalmazható kárpittisztító géppel, vagy kézzel történő tisztítással egyaránt.

Multi Brill:

Kül és beltéri műanyag ápoló , belső műanyag és gumiápoló. Ápolja, védi, regenerálja és konzerválja a műanyag és gumi felületeket bel- és kültéren. Véd az UV sugárzás ellen. Az ápoló emulzió behatol a műanyag és gumi felületekbe. Friss fényt kölcsönöz, tisztít és véd az időjárás viszontagságaitól.

Glass Clean:

Autónk utastéri elemein, kerekein kívül érdemes időt fordítani a szélvédő, és üvegek tisztán tartására. Nem csak esztétikai szempontból, hanem a jobb kilátás érdekében, baleset megelőzési céllal is megéri ezzel foglalkozni.Ebben lesz segítségünkre a Glass Clean üvegtisztító, mely könnyedén megbirkózik a makacs szennyeződésekkel, mint például gyanta, zsír, nikotin, ragasztó- és rovarmaradványok.Csíkmentes és ragyogó fényt hagy maga után minden üvegfelületen.

Spring Breeze:

 Szagmentesítő légfrissítő spray autójának belterét a tavasz illatával tölti be. A Spring Breeze 200 ml felfrissíti a belső tereket, valamint minden szövetet és szőnyeget, emellett friss illatot kölcsönöz nekik.


Kérdésed van a vásárlással, szállítással, vagy fizetéssel kapcsolatban? 

Képes vásárlói tájékoztatónk segítségedre lehet!

Képek

Utastér tisztító és ápoló csomag (pro) 1. kép
Utastér tisztító és ápoló csomag (pro) 1. kép