Adatok

Általános

Autó:
Volkswagen Touareg
Állapot:
Új

Leírás

KW DLC Airsuspension App – Elektromos ültetés légrugós futóművel rendelkező autókhoz
KW DLC Airsuspension App lehetővé teszi számos légrugóval szerelt személyautóés SUV optikailag megfelelő ültetését. Egy elektromos ültető modulról van szó, amely egy adapter csatlakozón keresztül gyorsan és egyszerűen összeköthető a fedélzeti komputerrel.
KW DLC egy 50 mm-es ültetést tesz lehetővé és optimálisan a KW DLC Airsuspension App-on keresztül beállíthatóaz ültetés mértéke. Természetesen az elektromos ültető modul az Ön autójának légrugós futóművével kompatibilis. Mindegy, hogy Audi „adaptive air suspension”, Mercedes-Benz AIRMATIC, Mercedes-Benz ABC, stb. – minden funkciómegmarad és a KW DLC miatt nem kell deaktiválni.
Az autóspecifikus csatlakozón keresztül kerül összekötésre a vezérlő és a fedélzeti komputer. A vezérlőn találhatóD IP-kapcsolónak köszönhetően az ültetést Ön vagy szerelője, meghatározott lépések szerint beállíthatja.
KW DLC Airsuspension App kompatibilis az Apple iPhon-nal, Apple iPod-dal, és lehetővé teszi, hogy speciális menüjén keresztül saját gépjárművét milliméter pontosan leültesse. Az ültetés mértéke a jármű specifikus tartományon belül állítható. Ahhoz, hogy a KW DLC Airsuspension App-ot irányítani tudjuk, a KW vezérlést egy WLAN modullal kell kibővíteni. A KW DLC Airsuspension App egy könnyű, saját beállítást tesz lehetővé a jármű magasságának beállítására.
Így például lehetőség van autópályán  valóutazás vagy rossz minőségű utakon valóhaladás beállításának tárolására, mely e-mailen keresztül is megosztható. A Személyes Menüben is lehetőség van saját tárolóhelyre. Az App-vezérlőn keresztül nem csak a saját beállítások mentésére van lehetőség, hanem kívánság szerint az ültetés aktiválható, ill. deaktiválható. Ha pl. Ön szabadságra megy hosszabb időre és rossz minőségű utakon autózik, az ültetés egy gombnyomással visszaállítható.


http://futomushop.hu/?oldal=2&kat=283&termek=8081

Képek

KW Volkswagen Touareg (Typ: 7P), 2010.04-től elektronikus ültető modul 1. kép
KW Volkswagen Touareg (Typ: 7P), 2010.04-től elektronikus ültető modul 1. kép