Lefújószelep Turbosmart Mini Cooper S JCW (06-13) Dual Port EVR06

29320918 ####. ##. ##. #:##

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Postán küldhető

Adatok

Általános

Autók:
Mini Cooper, Mini Mini
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba
Lefújószelep Turbosmart Mini Cooper S JCW (06-13) Dual Port EVR06

BOV szelep kettős kivezetéssel. A Kompact Dual Port a légkörbe nyílik, és a szívócsőbe tér vissza. A szekvenciálisan szinkronizált portok csendesebb működést tesznek lehetővé normál vezetés közben, miközben nagy terhelésnél a légkörbe torkolló BOV teljesítményét és hangját kínálja.



A széria szelepek műanyagból készülnek, szemben a Kompact rendkívül tartós megmunkált alumínium konstrukciójával. A szabványos szelepeknél a műanyag a kor előrehaladtával törékennyé válik, és megrepedhet, ami súlyos kifúvásokat okozhat. Ez akadályozza a turbó teljes teljesítményének elérését, és megfosztja Önt a teljesítménytől.



A Kompact eloxált alumínium testével és könnyű ötvözetből készült dugattyújával rendkívül tartós, kiváló reakciókészséget és kiváló nyomástartó képességet kínál kis méretben.




A Kompact Dual Port ideális a könnyű módosításokkal rendelkező járműtulajdonosok számára, valamint azoknak, akik a klasszikus vent-to-atmosphere BOV hangzást keresik egy eredeti OEM csere házban.


A Minihez készült Kompact készlet tartalmaz egy töltőadaptert, amely a jármű MAP-érzékelőjéhez csatlakozik, hogy megbízható szívócsőnyomás-mérést kapjon, elkerülve az olyan roncsoló módszereket, mint a szívócső megfúrása.




Fits for:





  • Mini Cooper S R56 1.6T (2006-2013)
  • .
  • Mini Cooper JCW R56 1.6T (2010-2013)
  • .


Képek

Lefújószelep  Turbosmart Mini Cooper S JCW (06-13) Dual Port EVR06 1. kép
Lefújószelep Turbosmart Mini Cooper S JCW (06-13) Dual Port EVR06 1. kép