Lefújószelep Turbosmart Mercedes-Benz A45 CLA45 GLA45 Plumb Back VR03

29320917 ####. ##. ##. #:##

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Postán küldhető

Adatok

Általános

Autó:
Mercedes
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba
Lefújószelep Turbosmart Mercedes-Benz A45 CLA45 GLA45 Plumb Back VR03

A BOV Kompact Plumb Back szelep minden felesleges nyomást visszavezet a szívócsőbe. Ideális azok számára, akik teljesítményre vágynak, anélkül, hogy a szelepen keresztül extra légtelenítési zajt csapnának.



A szabványos szelepek műanyagból készülnek, szemben a Kompact rendkívül tartós megmunkált alumíniumszerkezetével. A szabványos szelepeknél a műanyag az öregedés során törékennyé válik és megrepedhet, ami súlyos kifúvásokat okozhat. Ez akadályozza a turbó teljes teljesítményének elérését, és megfosztja Önt a teljesítménytől.



A Kompact eloxált alumínium testével és könnyű ötvözetből készült dugattyújával rendkívül tartós, kiváló reakciókészséget és kiváló nyomástartó képességet kínál kis méretben.




A Kompact Dual Port ideális a könnyű átalakításokkal rendelkező járműtulajdonosok számára.


A VR03 készlet az A45, CLA45 és GLA45 AMG modellekhez tartalmaz egy töltőadaptert, amely lehetővé teszi a szelep azonnali reakcióját, és az elektronikusan vezérelt szelepekhez képest magasabb szintű vezérlést biztosít. Ez azért lehetséges, mert a szelep hozzáfér a szívócsőnyomás-érzékelőhöz - olyan módszerek nélkül, mint például a szívócső megfúrása. Az adapter két nyomáscsatlakozást kínál, ami lehetővé teszi például egy további nyomásjelző használatát.


Az alábbiakhoz illik:





  • Mercedes-Benz A45 AMG (2013+)
  • .
  • Mercedes-Benz CLA45 AMG (2013+)
  • .
  • Mercedes-Benz GLA45 AMG (2015+)
  • .


Képek

Lefújószelep  Turbosmart Mercedes-Benz A45 CLA45 GLA45 Plumb Back VR03 1. kép
Lefújószelep Turbosmart Mercedes-Benz A45 CLA45 GLA45 Plumb Back VR03 1. kép