Lefújószelep Turbosmart Ford Fiesta 1.6L EcoBoost Plumb Czarny

29320994 ####. ##. ##. #:##

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Postán küldhető

Adatok

Általános

Autó:
Ford Fiesta
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba
Lefújószelep Turbosmart Ford Fiesta 1.6L EcoBoost Plumb Czarny

Turbosmart BLOW OFF a könnyű, kétrészes sárgaréz és alumínium dugattyúból álló alumíniumszerkezetnek köszönhetően, amely tökéletesen illeszkedik a precíziósan megtervezett rugókhoz, a Shortie borotvaéles lökettérfogatot és sokkal nagyobb lökettérfogatot biztosít, akár hatalmas 30PSI-ig. A Plumb Back egy teljesen visszavezetett BOV, így működése csendes, és nem vonja magára a nem kívánt figyelmet. Zökkenőmentesen integrálódik a szokásos járműtérképezésbe, így ideális azoknak a vezetőknek, akik nagyszerű teljesítményt szeretnének kihozni az ST-ből.


A kettős porthoz hasonlóan a Plumb Back Shortie is közvetlenül helyettesíti a Fiesta széria műanyag légtelenítő szelepét, amely szivároghat és eltörhet, különösen a megnövekedett lökettérfogatnyomás esetén. A Shortie sokkal tartósabb csere, és végig a Ford turbófeltöltő burkolatához csatlakozik, így költséges egyedi munkálatok nélkül növelheti Fiesta teljesítményét.


Teljesítmény:


Kompakt Shortie Plumb Back BOV, Boost Reference Adapter, minden szükséges vízvezeték, Resister Pack a gyári szelepdugóhoz.


Fits for:

.

-Ford Fiesta ST 1.6L EcoBoost

.

Képek

Lefújószelep  Turbosmart Ford Fiesta 1.6L EcoBoost Plumb Czarny 1. kép
Lefújószelep Turbosmart Ford Fiesta 1.6L EcoBoost Plumb Czarny 1. kép