Lefújószelep Turbosmart Audi S3 VW Golf Scirocco R Smart Port

29320888 ####. ##. ##. #:##

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Postán küldhető

Adatok

Általános

Autók:
Volkswagen Scirocco, Volkswagen Golf, Audi S3
Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba
Lefújószelep Turbosmart Audi S3 VW Golf Scirocco R Smart Port

A legújabb szelepünk innovatív Smart Port technológiával rendelkezik, amely olyan gyors reakciót biztosít, mint egy teljesen keringtető szelep, a teljesen légtelenítő szelepek nagy teljesítményével kombinálva. A Smart Port rendszer egy új, speciális ötvözeteket és bevonatokat használó dugattyúgyártási eljárást, valamint egy forradalmian új trombitakialakítást tartalmaz. Ezek az új kialakítások ultragyors reakciót tesznek lehetővé, miközben jobb tömítést biztosítanak. Az eredmény gyorsabb meghajtás és jobb teljesítmény a modern járművekben.



Intelligens dugattyútervezés


Az új Smart Port dugattyú repülőgépipari ötvözetből készült, ami csökkenti a dugattyú súlyát és javítja a szelepek reakcióját. A dugattyú felületén új katonai bevonatolási technikát alkalmaznak. Ez az alacsony súrlódású anyag segít abban is, hogy a szelep jobban reagáljon, mint bármely korábbi 5. típusú szelep, és kiváló kopásállósági tulajdonságokkal rendelkezik.


Intelligens trombitakialakítás


A Turbosmart új Smart Port trombita lehetővé teszi egy lágy rugó használatát a testben, amely teljesen visszavezethető szelepreakciót biztosít, miközben megtartja a légkörbe történő légtelenítés képességét.


Fits for:



  • Audi S3 2.0T 2006-2013
  • .
  • VW Golf R Mk6 2.0L 2009-2013
  • .
  • VW Scirocco R Mk6 2008+
  • .














Képek

Lefújószelep  Turbosmart Audi S3 VW Golf Scirocco R Smart Port 1. kép
Lefújószelep Turbosmart Audi S3 VW Golf Scirocco R Smart Port 1. kép