Súgó

Mire jó a partnercsomag?

Mert sikeresebben fogsz tudni hirdetni, több dolgot fogsz tudni eladni a Racing Bazáron.

A Racing Bazáron közel fél millió hirdetés közül válogatnak az érdeklődők, emiatt nem biztos, hogy hirdetésedet minden lehetséges vásárló látni fogja.

Ezen tudsz változtatni, ha Partnercsomagot vásárolsz!

A Partnercsomagoddal egy csomó előnyhöz fogsz jutni a Racing Bazáron!

Több hirdetést adhatsz fel naponta, mint más 1 hét alatt!
Több hirdetés több megjelenést, több megjelenés pedig több vásárlót jelent!


A kiemelt hirdetéseid a főkategóriában, alkategóriában, és főoldalon a listák elején fognak megjelenni egyedi háttérszínnel.
Ezeket a hirdetéseket szinte lehetetlen kikerülni a szemnek, mindenki azonnal látni fogja a termékeidet vagy szolgáltatásaidat!

A hirdetéseid bekerülnek a jobb oldali „kirakat dobozba”, ahová csak a partnereink hirdetései kerülhetnek be.
Az oldalsó doboz szinte minden nézetben megjelenik (legyen az a főoldal, vagy egy eldugott kategória), így a hirdetésedet akkor is láthatják a potenciális vásárlók, amikor éppen egy teljesen más kategóriát böngésznek.

Lesz egy saját partneroldalad, ahol csak a Te hirdetéseid jelennek meg
Az általad meghatározott névvel (partner.racing-bazar.hu/ATeNeved) létrehozunk számodra egy saját oldalt, amely csak az Te hirdetéseidet tartalmazza.
Ez elérhető lesz a PARTNEREINK listában, és minden hirdetésedből is.
Minden esetben, amikor a látogatók a hirdetéseidre klikkelnek, hirdetésed alatt elhelyezünk egy linket a Partneroldaladra. „Tekintsd meg Partnerünk valamennyi hirdetését!”

Már ez a 4 dolog is azt jelenti, hogy az érdeklődők könnyebben fognak rád találni, gyakrabban vásárolnak Tőled, és megnőnek a bevételeid!

Rendeld meg Partnercsomagod most, és pörgesd fel az eladásaid!