Súgó

Hogyan tudom a hirdetővel felvenni a kapcsolatot?

A hirdető elérhetőségeit a hirdetés adatlapján találhatod meg egy külön rovatban.

Az elérhetőség dobozt ha nem találod, akkor se ess pánikba! Olvasd el a hirdetés szövegét, van aki az elérhetőségeit a szövegbe is beírja.

Ha sehol nem találsz se egy telefonszámot, se egy email címet, akkor találsz egy „Üzenek a hirdetőnek” gombot a hirdetés mellett.

Erre kattints rá, és egyenesen a hirdető regisztrált email címére fogsz tudni üzenetet küldeni.

Ha a hirdető pár napon belül nem válaszol érdemes újra próbálkozni, de ha semmi reakció, akkor inkább vedd fel a kapcsolatot egy másik hirdetővel (ha még nem tetted volna).

Egy hirdető részéről amúgy ez maga az öngyilkosság! Jön a jogos kérdés: miért nem ad meg semmi elérhetőséget? Miért nem akarja, hogy megtalálják?

Nem tudjuk.

Szóval ha hirdetőként olvasod ezt a bejegyzést tudd, hogy elég sok ilyen megkeresés, bejelentés jön hozzánk. Ezért azt javasoljuk, mindig, mindig adj meg elérhetőséget a hirdetésedhez. A legjobb, ha a telefonszámod és az email címed is odaírod, de legalább az egyik legyen ott!

Neked is jobb így, mert nem fogod amiatt bukni az eladást, mert nem találtak meg az érdeklődők.

Jah, és jó elérhetőséget adj meg! Sokszor hívnak minket olyanok, akiket téves számon hívogatnak egy hirdetés miatt, csak mert egy szám el volt írni a megadott telefonszámban!

Csak egy gyors sztori, mennyire fontos az elérhetőség

Egyik hirdetőnk elérhetőség nélkül adta fel a hirdetését Mazda felniről. Egyik látogatónk pedig nagyon meg akarta venni, és küldött nekünk egy levelet, hogy mit lehet tenni. Neki is elmondtuk, hogy kattintson az "Üzenek a hirdetőnek" gombra. Megtette, majd jött pár nap múlva egy újabb levél tőle. Ez volt benne:

"Már többször próbálkoztam az ajánlattal. Választ még nem kaptam. 30 000 Forintot is adnék érte"

A felni eredeti ára 20 000 Forint volt...

Vannak ilyen vásárlók. Akik nagyon szeretnének, de nem tudnak vásárolni, ha nem tudnak elérni!