Súgó

Add meg a lehető legtöbb információt


Alkatrész pontos megnevezése

Első lépésként próbáld meg minél pontosabban megnevezni az eladni kívánt alkatrészt. Például nem elég, ha csak magában az alkatrészt nevezed meg, fontos, hogy az alkatrész elhelyezkedése vagy bizonyos esetekben a motorkódja is szerepeljen az alkatrész nevénél.

  • Rossz megnevezések: ajtó, motor, sárvédő
  • Jó megnevezések: bal hátsó ajtó, z14xep motor, jobb első sárvédő
 

Cikkszám megadása

A potenciális vevők közül sokan magánszemélyek, akik nem értenek az autóalkatrészekhez. Emiatt, hogy biztosan jó alkatrészt vásároljanak, a legtöbben cikkszám alapján indítanak keresést. Amennyiben nem tünteted fel az alkatrészek gyári vagy gyártói cikkszámát, az érdeklődők nagy részéhez sajnos el sem fog eljutni a hirdetésed!

Fontos, hogy minden olyan esetben amikor ismered a meghirdetni kívánt alkatrészed cikkszámait, akkor azt tüntesd is fel a cikkszám mezőkben!

 

Autótípus megadása

Mivel egy alkatrész csak bizonyos típusokhoz megfelelő, értelemszerűen legalább egy modellt kötelező megadni a hirdetés készítésekor.

Azonban minél több olyan modellt adsz meg, amelyhez jó az alkatrészed, annál több találati listában fog megjelenni, ezáltal több vásárlóhoz  jutsz el vele.