Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Kézi hibakód olvasó egy közel gyári szintű autódiagnosztikai készülék, ami minden autószerelő műhely, illetve az adott gyártmányú autóval rendelkező tulajdonos, nélkülözhetetlen kelléke. iCarsoft MB V3.0 Mercedes, Sprinter és Smart diagnosztika verhetetlen áron.
Magyar nyelvű készülék.

autódiagnosztika + OBD II funkció

Ez nem jelent mást, mint hogy ezen márkáknál teljes körű autódiagnosztikát tesz lehetővé, de motorhibakódok olvasására és törlésére képes TÖBB EZER más márkájú AUTÓ esetében is!

EXTRA FUNKCIÓK:

DPF szűrő regeneráció
OLAJ és SZERVIZ intervallum nullázása
EPB Elektromos parkolófék aktiválás és deaktiválása
Akkumulátor csere (BMS) regisztráció
ETC elektromos gázpedálállás kalibráció
SAS kormányszög kalibráció
Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP és az összes többi rendszer számára.

iCarsoft MB V3.0 Mercedes diagnosztika a német prémium márkához haladó funkciókkal.

Kézi hibakód olvasó egy közel gyári szintű autódiagnosztikai készülék, ami minden autószerelő műhely, illetve az adott gyártmányú autóval rendelkező tulajdonos, nélkülözhetetlen kelléke.
A különbség más készülékekkel szemben az, hogy:

Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP és az összes többi rendszer számára.

Hivatalosan, munkaszerűen szeretne végezni autódiagnosztikai műveleteket különböző gépjárműveken? Önnek már nem elég, hogy csak a motor vezérléséhez fér hozzá, szeretne az ABS, légzsák és különböző komfort egységek erdejében egy anyagilag elérhető sétát tenni? Megunta vagy már nem mer üzletszerűen tört programokat használni, de igényli, hogy frissíteni lehessen online? Nos, akkor ezt Önnek találták ki. Csak egyszer kell beruháznia egy ilyen készülékre és letudja a gondot. Márka specifikus autódiagnosztikai készüléket ennyiért? Igen, nálunk most bevezető áron ennyiért elviheti a profidiag webáruháztól.

iCarsoft MB V3.0 teljes körű autódiagnosztikai készülék + OBDII más modellekhez. Ez azt jelenti, hogy univerzális OBD/EOBD készülékként használható motorhibakódok olvasására és törlésére a listában szereplő autóknál is:
OBD/EOBD járműlista
Ez nem jelent mást mint, hogy ezen márkáknál teljes körű autódiagnosztikát tesz lehetővé, de motorhibakódok olvasására és törlésére képes TÖBB EZER más márkájú autó esetében is!

Bővebb információ a gyártó honlapján:
icarsoft
Hogy miért pont a PROFIDIAG webáruház profidiag.hu?

– Kártyás fizetési lehetőség!

– Készleten lévő termékek postázása, akár 24 órán belül!

– Széles választék autódiagnosztikai termékekben, így egy postával, egy helyről tud beszerezni több dolgot is!

– Kiváló referenciák!

– Megbízhatóság, pontosság!

– 14 nap pénzvisszafizetési-garancia!

– Több éves tapasztalat!

Képek

Mercedes diagnosztika  1. kép
Mercedes diagnosztika 1. kép
Mercedes diagnosztika  2. kép
Mercedes diagnosztika 2. kép