CDI egység Malossi RPM vezérlő - Honda X8R, SFX

7680571 ####. ##. ##. #:##

Hirdető adatai

Szállítás, átvétel

Futárral küldhető

Adatok

Általános

Állapot:
Új

LeírásLeírás:

A legtöbb jármű fel van szerelve egy fojtott/csökkentett sebességű CDI gyújtóegységgel, amely már gyárilag is működik. Ez egyrészt lassabbá teszi a járművet, másrészt pedig a motor újonnan megszerzett teljesítményét a korábbi hangolási intézkedések után nem lehet teljes mértékben kihasználni. A motor túl korán blokkol ahhoz, hogy elérje a teljesítménynövelő fordulatszám-tartományokat. Következtetés: A zárat el kell távolítani.
A Malossi egy egyszerű és okos intézkedést kínál a nyitott RPM Control Racing CDI-vel. Egyszerűen cserélje ki az eredeti CDI-t, és máris készen áll. Statikus gyújtásvezérlés dús gyújtószikrával (35 000 - 50 000 V) a legmagasabb fordulatszámig. A RPM Control fénypontja... a maximális sebességet ismét egy kapcsolóval korlátozhatja. A maximális sebesség a hátoldalon található kis állítócsavarral állítható. Ezután a billenőkapcsolóval aktiválható vagy deaktiválható.
Az indításgátlóval ellátott járművekhez nem alkalmas. Ez a Malossi CDI csak a kijelölt járművekben és a Honda - SXR 50 2 ütemű motorban használható.

Kompatibilis típusok:

Honda SFX 50 AF37
Honda SH 50 Scoopy AF40
Honda SXR 50 MM AF37
Honda X8R 50 S/X SZX50 AF49 További információk

Képek

CDI egység Malossi RPM vezérlő - Honda X8R, SFX 1. kép
CDI egység Malossi RPM vezérlő - Honda X8R, SFX 1. kép