Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Tovább a boltba

Webáruházunk kínálatában bemutatkoznak ajándékutalványaink!

Ajándékozd meg szeretteid egy kézzel fogható kuponnal, vagy ha nem tudnád átadni válassz digitális ajándékutalványt, amit továbbküldhetsz e-mail formájában!


A 15000 Ft értékű ajándékutalvány egy kiváló választás, ha nem tudod eldönteni mit ajándékozz szeretteidnek, autófanatikus barátodnak. Ez az utalvány lehetőséget nyújt arra, hogy a megajándékozott személy a saját ízlése és igényei szerint válasszon webáruházunk kínálatából, így elkerülve azt, hogy esetleg a nem megfelelő termék lesz ajándékozva.


Választható digitális, letölthető PDF verzióban, így megvásárlásával elektronikus formában, PDF dokumentumként küldjük az Ajándékutalványt, a vásárláskor megadott e-mail címre.Az utalvány kinyomtatható, szerkeszthető, továbbküldhető, és azonnal felhasználható vásárlásra.Kapóra jöhet ez a megoldás, ha nincs karnyújtásnyira a megajándékozott személy, így egyszerűen rászerkeszthetjük, ráírhatjuk a nevét is, és elküldhetjük neki e-mailben, vagy bármilyen tetszőleges módon, így azonnal vásárlásra fogható.

Választható hagyományos papír alapú formátumban is, ha kézzel fogható ajándékot szeretnénk átadni, egy kis kártya formájában.Fizethető bármelyik fizetési móddal, és mindegyik szállítási lehetőség rendelkezésre áll, megvásárlásával papír alapú kártyát küldünk, ami azonnal felhasználható vásárlásra.


A beváltás módja:

Webáruházunkban (www.carplanet.hu) váltható be, a rajta található kuponkódot kell megadni a pénztárnál, és máris levonásra kerül az utalvány értéke a végösszegből. Az utalványon található kuponkód egyszer használható fel, a vásárlásától számított 1 évig.