Összekoccantam egy kocsival, nem irtunk kárbejelentésről,50ezret kért, de a kár nincs annyi, mit csináljak?

Tehát esett az eső, későn fékeztem és körforgalomnál belekoccantam egy régi diesel es fiat ducatoba a kis suzuki swiftemmel.. három sötétebb alak volt, nem mérgelődtek, hivták a főnököt, hogy beléjükmentem. Mondták, hogy nem kell papirt irni ha nem akar, mert a bonusz fokozatot ugye totál elveszitjuk.. adjak pénzt. nézzük a kárt hát a swift az totál elso lámpák index lokhárito motorházteto..kb olyan 30-al csuszhattam bele, dehát ez papirauto. na nekik eleve olyan kocsijuk volt aminek gumipokkal van a hátso ajto fogva, mega lokos hátul.. és oldalának mentem neki tehát a csapoajto alja horpadásos lett, a kuszob ugyahogy logott, kb ennyi nem tort lámpája semmi extra...szerintem lakatos munkával meg lehet max 20 bol csinálni. erre felhivják a fonoküket aki nem is látta az autot de ötvenet kér. én nálam csak 12 volt, annyit adtam. leirták a bankszámlaszámot utaljam el a maradékot, irattak egy papirt h nyilatkozom h még 38at adok, meg elkérték az adataim. Nos ha én egy vasat sefizetek tobbet, vagyis én még 8at fizetnék szivem szerint, hosz 20 legyen..akkor mit tudnak tenni? feljelent? és? megkeres a rendőr h ugyan már irtam egy papirt miért nem adom meg? Szerintem azzal kezdené a rendőr h maguk miért nem irtak kárbejelentő papirt? vagy ez hogy működik? Egyébként érdekes h az elején azt mondta a sötét bőrű..hogy adja neki 12-t a fonoknek azt mondja nyolcat adtam ő eltesz négyet.. aztán legyen inkább egy huszas és menjunk tovább..aztán meg felugrott ötvenre mert hogy nekik uj ajtot kell kompletten venni az 25... XDD hagyjuk már..

2016.09.17. 23:56 Jókérdés > Jog > Biztosítás

Válaszok - összesen 3 válasz érkezett

1. oldal (összesen 1 oldal)
1

Te is egy rakat szar lehetsz ha ilyet írsz egy másik emberről :)
Szerintem húzd le magad a budin, jobb ha kusba maradsz :D

2017.04.07. 22:43
0

Belemész valakibe, kárt okozol neki a megkárosított fél jót akar neked hogy a bónusz ne emelkedjen.
Nem kötelező elfogadnod az ajánlatát hiszen nem vagy te becsüs, lehet hogy nem értel ahhoz a szakmához de annyira értel hozzá hogy az neked sok, mondhatod hogy az sok és kihívhatja a rendőrt, ha kimegy a helyszínre megbüntet a követési távolság nem betartásáért minimum 15ezerre mert az a legkissebb, de lehet akár több is és ugyanúgy rendezned kell az okozott kárt.Erre lenne pofád nem kifizetni neki!? Valami senkiházi budapesti fas_zopó zs_dó lehetsz ott találkozni általában ilyen gyökérrel.Mit gondolsz ha átutalod a tulaj számlájára szétosztják a romák annyifelé ahányan ott voltak?Te egy rakás sz_r vagy semmi több!Én nem vagyok roma és nem is bírom őket, de fizesd csak ki neki nyugodtan!!!

2017.04.06. 08:19
-1

Egy kanyit se fizetnék nekik, azt meg , hogy írtál egy papírt az a te bajod, én biztos nem fizettem volna nekik egy forintot sem főleg, hogy egy gumipók tartotta össze a kocsit :)

2016.09.23. 13:44
1. oldal (összesen 1 oldal)
Válaszolok a kérdésre

Ha válaszolni akarsz, jelentkezz be vagy regisztrálj!

Megosztom ezt a kérdést

Ajánlom ezt a kérdést

Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy regisztrálj

Üzenek a kérdezőnek

Üzenet küldéséhez jelentkezz be vagy regisztrálj