Csoportok


Gépjármű mechanika
Hirdetés törölve!
A (első hátsó féktárcsa fékbetét BMW e60 520 520d 523i 525i 525d 530xi 530xd 535d 540i 550i ) cimű hirdetést már törölték rendszerünkből.


Jókérdés

E92 320i, nem melegszik fel a motor. Termosztát probléma lehet?

Sziasztok! Egy e92 320i-vel lenne olyan probléma, hogy az autó kormol, nem ég el rendesen a benzin. olaj, szűrők egy hete voltak cserélve (de a probléma már előtte is megvolt). diagnosztika szerint a motor egyszerűen nem tud bemelegedni, mert folyamatosan megy a motor hűtése, ebből kifolyólag a termosztátra gyanakszana az ember, hogy folyamatosan engedi át a vizet a hűtő felé, mégis járatás közben/után a hűtő felé vezető csövek szinte "hidegek", míg amelyik cső visszafordul a motor felé üzemhőmérsékletűnek tűnik. valami ötlet, hol lehet a hiba? vajon egy termosztát csere megoldaná a dolgot?

Merjek venni 10 éves BMW-t automataváltóval?

Hi. Mennyire megbízhatóak a BMW automata váltói? Legfőképp a 02-05 évjáratú 20d és 30d motorokhoz tartozóra gondolnék. Szabad ilyen idősen, jobb esetben is 200e km-t futott autót venni automatával? Vagy ezekkel csak a baj lesz és bármikor széthullhatnak?

E34 524td-ről érdekelne minden. Jöhet hideg meleg!

E34 524 td mindenféle tulajdonság rossz is jó is,hibalehetöségei, lehet e még jót venni,mire kell odafigyelni vásárlásakor meg minden ehhez kapcsolódó válaszokat várok,köszi a segítségeteket előre is!

BMW e36 ra keresek felnit! Miket kell nézzek hogy jó legyen?

5x120 as az E36 osok osztóköre. Elég ha csak 5x120 as felniket keresek, vagy nézzem a több adatot is. Itt van egy táblázat: http://www.kupfergumi.hu/felni/bmw.htm Leírnátok hogy pontosan miket nézzek hogy rámenjen a kocsimra a leendő másik felni?

E34 20i -ről várnék véleményeket.

Ez a E30 ztán ő lenne a kiszemelt ugyanis növekszik a család. Mit érdemes tudni róla? Mik a típushibák? (ilyen sztem nincs is) Vagy mi az ami esetleg rossz benne? Hátrányai? (ha van ilyen) Fogyasztás? Meg ilyenek!

BMW E60, nem működik a kocsitelefon. Valaki?

Segítséget kérek. Vettem egy E60-ast, nagy navival és sehogyan sem tudok vele telefonálni. Van egy hely a SIM kártyának, de hiába teszem bele a kártyát nem működikik. Van benne bluetooth is, aktiválom és mégsem találja meg a telefonomat. Természetesen azon is be van kapcsolva.

Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék felétek,hogy van egy 316i-os Bmw ami nem megy rendesen ledadog nem pörög ki.

Olyan mintha nem mennének a hengerek rendesen,de ha leveszem a gyertya kábeleket akkor meg változik a motor hangja vagyis mégiscsak mennek a hengerek.A légtömegmérőt mondják,hogy az a rossz. Hogyan tudnám azt kiszűrni. Érdemes-e használtat venni belőle vagy csak újat? Ha használt akkor honnét tudom,hogy jó-e vagy csak át akarnak cseszni.Tünetek még: picit nehezen indul. Hidegen ha odalépek leáll. Ha odalépek neki kipörög 5000-re majd visszaesik 1000-re és ide oda ugrál úgy,hogy meg sem mozdítom a lábam a gázpedálon.Ha valaki esetleg találkozott ilyen jelenséggel vagy ért hozzá akkor legyen szíves megosztani a tapasztalatát velem. Előre is köszönöm!

rallye2.hu logóvideo.racing.hu partner logo