2018.02.10. 7:37

FORD PUMA SZŐNYEG MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG [#7106786] Lista

Ár

Ár: 6.800,- Ft

Adatok

  • Autó: Ford Puma

Leírás

FORD PUMA SZŐNYEG MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG  Méretpontos szövetszőnyeg nagyon erős tartós gyári minőségű szövet anyagból! A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ! Rendelhető még többféle színben többféle színű szegéllyel párosítva. Van fekete,bézs,szürke és kék,antracit színekbe is. Közvetlen gyártótól hozzuk rendelési idő általában 3-7nap. A szőnyegekre egyedi hímzést is tudunk készíteni bármilyen színben,bármilyen felirattal mintával,hímzésenként +700ft  Így nagyszerű akár ajándéknak is! Rendelés előtt egyeztetni kell az autó típusát évjáratát,az autók 90%-hoz van sablonunk! A méretpontos, utángyártott autószőnyegeink tökéletesen illeszkednek az adott típusú gépjárműbe. Minden típusra egyedi, kialakításuknál fogva praktikus, megvédi Önnek az eredeti kárpitot hogy az sokáig tiszta és ép maradjon. A kifejezetten autószőnyegnek való alapanyagból készített szőnyegek alján levő gumi-granulátum megakadályozza a szőnyegek gyűrődését és elmozdulását. Mérsékelten vízálló! A pedálok alatti résznél gumi, vagy szövetkoptatóval erősítjük a hosszabb élettartamért!

Elérhetőség

A termékeket postafutárral tudjuk küldeni, mérettől és súlytól függően.

Általánosságban egy 5kg súlyú csomagot 70cm-es hosszúságig 1890ft-os utánvét díjon, és 1290ft-os előre utalással tudjuk feladni!

A pontos díjszabásokról érdeklődjön.

 

Mobil: 30 520 7606

Tel.: +36 88 784 790

Email: tuning.dragon@hotmail.com

 

http://dragontuning.hu/

 

 

 

 Személyesen átvehető

  • Várpalota, Bánya bekötő u 4, Veszprém megye Útvonal

Postán küldhető

Képek:


FORD PUMA SZŐNYEG MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG FORD PUMA SZŐNYEG MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG FORD PUMA SZŐNYEG MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG FORD PUMA SZŐNYEG MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEG