Adatok

Általános

Állapot:
Új

Leírás

Mercedes Smart iCarsoft MB V1.0

Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP stb. számára is!!!

EXTRA FUNKCIÓ – OLAJINTERVALLUM NULLÁZÁS!!!

Az iCarsoft MB V1.0 Mercedes Benz Sprinter +OBDII kézi hibakód olvasó egy közel gyári szintű autódiagnosztikai készülék, ami minden autószerelő műhely, illetve az adott gyártmányú autóval rendelkező tulajdonos, nélkülözhetetlen kelléke, egy éves autópálya matrica áráért!

A különbség más készülékekkel szemben az, hogy:

Nem csak motor hibakódokat tud vele diagnosztizálni (olvasni, törölni), hanem hozzáférést tesz lehetővé az ABS, AIRBAG (légzsák), ESP stb. számára is!!!
Hivatalosan, munkaszerűen szeretne végezni autódiagnosztikai műveleteket különböző gépjárműveken? Önnek már nem elég, hogy csak a motor vezérléséhez fér hozzá, szeretne az ABS, légzsák és különböző komfort egységek erdejében egy anyagilag elérhető sétát tenni? Megunta vagy már nem mer üzletszerűen tört programokat használni, de igényli, hogy frissíteni lehessen online? Nos, akkor ezt Önnek találták ki. Csak egyszer kell beruháznia egy ilyen készülékre és letudja a gondot. Márka specifikus autódiagnosztikai készüléket ennyiért? Igen, nálunk most bevezető áron ennyiért elviheti a profidiag webáruháztól.

iCarsoft MB V1.0 teljes körű autódiagnosztikai készülék + OBDII más modellekhez. Ez azt jelenti, hogy univerzális OBD/EOBD készülékként használható motorhibakódok olvasására és törlésére a listában szereplő autóknál is:
OBD/EOBD járműlista
Ez nem jelent mást, mint hogy egy márkánál teljes körű autódiagnosztikát tesz lehetővé, de motorhibakódok olvasására és törlésére képes TÖBB SZÁZ más márkájú autó esetében is!

SZÍNES KIJELZŐ!

Tulajdonságok:

Hibakódok olvasása
• Hibakódok törlése
• Élő adatok olvasása bizonyos modelleknél
• Teljes körű rendszer diagnosztika
• USB 2.0 frissíthető
Használható nyelvek: Angol, német, francia, spanyol

Származási hely: PRC

Miért minket válasszon?
- Megbízható minőség, garanciával és számlával.
- Kártyás fizetési lehetőség
- MPL, GLS szállítás

A rendeléstől számított legkésőbb 48 órán belül postázzuk a raktáron levő készülékeinket, de gyakran előfordulhat, hogy már a rendelés másnapján megérkezik Önhöz a készülék.
Ne feledje, hogy ha esetleg nincs megelégedve a készülékkel két hétig visszacseréljük!

Képek

Mercedes Smart diagnosztika  1. kép
Mercedes Smart diagnosztika 1. kép
Mercedes Smart diagnosztika  2. kép
Mercedes Smart diagnosztika 2. kép