Robusta 4,5x3 méteres rendezvénysátor

P Beteszem a parkolóba | Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Kapható 14 színben már nettó 114.000 forinttól!

A feltüntetett ár nem tartalmazza az ÁFÁ-t. A kiszállítás Budapest területén ingyenes, vidéki kiszállítás esetén egyeztessen kollégánkkal.

A Robusta rendezvénysátor teljes csomagként is kapható, ez esetben a pavilon csomag tartalmazza a vázat, a tetőponyvát és az oldalfalakat, de akár megveheti csak a pavilon sátorvázát és a tetőponyvát együtt.

Mindkét opció esetén jár a pavilonhoz INGYEN sátorzsák. Kerekes táska vagy szállítódoboz külön kapható

KATTINTSON IDE A SÁTOR INFORMÁCIÓKÉRT!


Méretek: 155 x 38 x 30 cm Csúcsmagasság: 277 cm Tetőponyva alja (legalacsonyabb állásban): 175 cm Tetőponyva alja (legmagasabb állásban): 205 cm Váz: 38,8 kg Tetőponyva: 7,4 kg Oldalfalak: 16,4 kg Összesen: 62,2 kg

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Budapest, 1142, Erzsébet királyné útja 57-61, Budapest | Útvonal

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra és személyes fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat az esetleges szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása előre egyeztetetteknek megfelelően történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.