2017.04.21. 7:13

Metabond Megasel Plus Diesel adalék 250 ml [#7594867] Lista

Leírás

Metabond Megasel Diesel adalék 250 ml

Rendelje meg webáruházunkba:

http://autoolajshop.hu/index.php/uzemanyagadalek/metabond-diesel-adalek-megasel-250-ml-detail

METABOND MEGASEL (250 ml) A dízel üzemű motorok korszerű üzemanyag-adaléka.A porlasztócsúcsok hatékonyságát és élettartamát jelentősen javítja.A Metabond kémiai felület-nemesítő hatásának köszönhetően a csúszó fémfelületek precíz illesztését érjük el, így az élettartamuk is jelentősen növekszik. A különösen érzékeny befecskendező-fúvóka hatékonyságát a permetező minta betartásával és a pontos üzemanyag-adagolással lényegesen javítjuk, így kitolódik az ún. "hideg kigyantásodás". A Megasel Plus számos olyan feladatot old meg, amely az üzemanyagok tárolásakor, szállításakor és elégetésekor lép fel.Széles körben elterjedt az a gyakorlat, hogy különböző származású dízel üzemanyagokat összekevernek. Ez hátrányosan befolyásolja azok stabilitását, felgyorsítja az üzemanyagbomlást, iszap- és baktériumképződést, így az üzemanyagok égési értéke jelentősen csökken. A ragadós befecskendező-fúvókák, fertőzött vezetékek, szűrők és szivattyúk a drága üzemanyagot pazarolják, csökkentik a hatásfokot és emelik a karbantartási költségeket. A dízel berendezéseknél gyakoriak a vízkárok, a korróziós problémák, a rozsda- és savképződés.A Megasel Plus tartalmazza azokat a magas értékű és sokoldalú alkotórészeket, amelyek szükségesek a felsorolt problémák hatásos kezeléséhez. A vízcseppek - amelyek a szuszpenzióban nagy zavarveszélyt képviselnek, emulgálódnak, így hatásosan eltávolításra kerülnek a berendezésből.A Megasel Plus hamumentes (nem tartalmaz szervetlen anyagokat vagy fémeket), kompatibilis a legtöbb szénhidrogén üzemanyagfajtával. Megasel Plus használatával a súrlódásnak sokkal jobban ellenálló felületek és a nagymértékben javított égés által a motorok teljesítménye üzemanyag-megtakarítás mellett is jelentősen növelhető. A Megasel Plus összetétele révén tisztítja az összes üzemanyag-vezetéket, meggátolja a szennyeződések lerakódását. Használata környezetbarátabb motorüzemet tesz lehetővé: a tökéletesebb égés jótékony hatással van a károsanyag-kibocsátásra (kevesebb "dízelfüst") és a megfelelő energiát kevesebb üzemanyagból nyeri ki a motor. Emellett javítja a hidegindítási tulajdonságokat és megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását. A Megasel Plus csökkenti a kezelt dízelmotor karbantartási igényét.Használata:

Tankoláskor minden 10 liter gázolajhoz 6-9 ml-t kell a tankba önteni közvetlenül a tankolás előtt. Teljes tisztító hatása 250 liter bekevert üzemanyag elhasználása után jelentkezik. A 8 % cetánszám növekedés 9 ml/10 liter dízel adagolás mellett lehetséges.

Használatával járó előnyök:

• a cetánszámot 8 %-kal növeli
• javítja az égést, növeli a teljesítményt
• 5-15% üzemanyag-megtakarítást eredményez
• gazdaságos, csökkenti a karbantartási igényt, csökkenti a kopást
• optimális elgázosodási funkciót kapunk, csökkenti a kipufogó emissziókat
• javítja a hidegindítást
• keni a hengerfejet
• megtisztítja az összes üzemanyag vezetéket
• megakadályozza a szénlerakódást, kokszosodást
• oldja a ragadó szelepeket
• megállítja a rozsdát és a korróziót, növeli az üzemanyag-ellátó rendszer élettartamát
• semlegesíti a savakat
• megakadályozza az üzemanyag-vezetékek befagyását
• megőrzi az emisszió kontroll hatását.


Tiszta biodízel üzemanyag esetén nem alkalmazható! Ásványi és biodízel üzemanyag keveréke esetén akkor használható, ha a bio aránya nem magasabb 10%-nál! Dermedéspont csökkentést petróleum hozzáadásával érhetünk el.

Elérhetőség

Telefon: 06204835196

info@autoolajshop.hu

www.autoolajshop.hu


Személyesen átvehető

Futárral küldhető

Postán küldhető

Képek:


Metabond Megasel Plus Diesel adalék 250 ml Metabond Megasel Plus Diesel adalék 250 ml Metabond Megasel Plus Diesel adalék 250 ml