2017.03.20. 21:38

Seat Leon Cupra 2.0 TFSi turbó lefújószelep [#7710766] Lista

Ár

Ár: 6990

Leírás

Lefújószelep adapter Audi, Skoda, Seat és Volkswagen motorokhoz

Az adaptert beépítve a gyári elektromos lefújó szelep (vissza keringető szelep) hangja hallható lesz, hangos sziszegő hangit ad az autó gázelvételkor.
Klasszikus lefújó szelep az érzékenyre hangolt motorvezérlő miatt ezekbe az autó típusokba nem építhető be (azonnal hibát jelez az ecu), viszont ezzel a megoldással egyszerűen megoldható, hogy a gyári szelep hangja hallható legyen. Az adapteren keresztül a visszakeringetett levegő egy része a szabadba távozik, ez ad hangot. Nem fog hibát jelezni a használata miatta motorvezérlő. Beépítése egyszerű: a turbó kompresszor fedelére a gyári elektromos szelep alá kell becsavarozni. A művelet rövid idő alatt elvégezhető, nem kell hozzá az autón semmit átalakítani, és a kiszerelése is hasonlóan egyszerű: csak ki kell venni az elektromos szelep alól az adaptert, és máris vissza van alakítva az autó a gyári állapotára.

Nagyon sok VW csoport modelljébe került beépítésre ilyen, 3 csavarral rögzített szelep. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezz meg minket az autód adataival, hogy be tudod-e építeni az adaptert!

Elérhetőség

Telefon: +36209616166

tuningaruhaz@gmail.com
www.tuningaruhaz.hu

Személyesen átvehető

  • Balatonfüred, Veszprém megye Útvonal

Postán küldhető

Kép:


Turbó akciós árak!

Utángyártott és felújított turbó raktárról, szuper áron, garanciával

turbo.hu