2017.12.14. 8:11

ÓZON Klíma fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás, baktériumok-vírusok, penész, allergia ellen [#6099564] Lista

Ár

Ár: 2990

Leírás

A nagy teljesítményű légtisztító berendezés segítségével a kezelés személyautóknál kb.1.óra vesz igénybe.

Az allergia kialakulása ellen is, és a már kialakult allergia ellen is hasznos alternatív kezelés az ózonnal való penészmentesítés, allergén mentesítés. A mérgező ózongáz elpusztít minden ismert baktérium és vírus fajtát, legyen az a felületeken található szalmonella baktérium, a klímaberendezésben gyakran előforduló legionella baktérium, esetleg az influenza vírus vagy a nátha vírus.

A hagyományos ózonos légtisztító berendezések után a mérgező ózon a helyiségben maradva mérgezi a bennlévőket. Az általunk használt bio eljárás a fertőtlenítésre használt ózont a folyamat végén visszaalakítja oxigénné. Az illatosító készülékek, spray-k általában csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a bűz gyorsan visszatérhet. Az ózon oxidálja a szagot okozó molekulákat is, legyen az füstszag, beázás utáni szag, kellemetlen állati vagy emberi szag.

Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen lakás, szoba, ház, iroda, üzlet, autó, hajó, lakókocsi belső terének a fertőtlenítésére.

Elérhetőség

Telefon: 06 70 318-9966

2083. Solymár,

www.dalosklima.hu

dalospeter@gmail.com

HozzászólásokSzemélyesen átvehető

  • Solymár, Várhegy u. 9, Pest megye Útvonal

Képek:


ÓZON Klíma fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás, baktériumok-vírusok, penész, allergia ellen ÓZON Klíma fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás, baktériumok-vírusok, penész, allergia ellen